Oberta la convocatòria extraordinària per formar part de la borsa de treball PAS-PAE

Termini de presentació de sol·licituds és del 7 al 20 de novembre de 2023.

Web de l’aspirant

La borsa de treball de personal d’administració i serveis té com a objectiu disposar de persones candidates a cobrir, en règim de contractació laboral temporal, els llocs de treball vacants i les substitucions necessaris per prestar els serveis del Departament d’Educació fins que aquests llocs no es cobreixen mitjançant els procediments de provisió i selecció definitius establerts. 

S’ha publicat la Resolució per la qual s’obre una convocatòria extraordinària per formar part de la borsa de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral (convocatòria 16/2023).

La borsa s’obre per les categories i comarques següents:

  • Fisioterapeuta (B) – FIS: Alt Empordà, Alt Penedès, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelonès, Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Pla de l’Estany, Priorat, Ripollès, Selva, Vallès Occidental.
  • Educador/a d’educació especial en centres públics (C1) – EEE: Tots els àmbits geogràfics.
  • Integrador/a social (C1) – INS: Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Bages, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelona Ciutat, Berguedà, Cerdanya, Conca de Barberà, Garraf, Garrigues, Garrotxa, Gironès, Maresme, Moianès, Montsià, Noguera, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla d’Urgell, Pla de l’Estany, Priorat, Ribera d’Ebre, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Solsonès, Urgell, Vall d’Aran, Vallès Occidental, Vallès Oriental.
  • Oficial/a de 1a, cuiner/a (D1) – CUI: Bages, Baix Penedès, Barcelona Ciutat, Barcelonès, Garraf, Garrotxa, Gironès, Priorat, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Vallès Occidental.
  • Oficial/a de 1a, manteniment (D1) – OFI: Bages, Garrotxa, Gironès, Priorat, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva.
  • Ajudant/a de cuina-netejador/a (D2) – NAJ: Alt Camp, Bages, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelonès, Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Priorat, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Vallès Occidental.

El termini de presentació de sol·licituds és del 7 al 20 de novembre de 2023, per tal que les persones que reuneixen els requisits per formar part de la borsa esmentada puguin formalitzar la seva participació o ampliar els àmbits territorials i/o les categories professionals per als participants actuals de la borsa.