Reactivació dels nomenaments telemàtics

Els serveis territorials del Departament d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona faran els actes de nomenament telemàtic necessaris per adjudicar les vacants i substitucions que hi hagi pendents d’assignació entre el personal inscrit a la borsa de personal docent.

Durant el mes d’abril es realitzaran nomenaments telemàtics el divendres 24 i el dijous 30, el mes de maig, dijous 7 i divendres 15. A partir del 18 de maig, es duran a terme els dimarts i divendres de cada setmana.

El Departament deixa sense efecte la publicació de la llista de persones admeses i excloses a la borsa de treball

El Departament informa dijous 23 d’abril de 2020 que, degut al moment d’extrema excepcionalitat que estem vivint, el qual provoca que el personal no es pot desplaçar fins als diferents serveis territorials, hi hagi manca de recursos humans i materials i, per tant, no es puguin resoldre les múltiples errades que contenia la llista d’admesos i exclosos adequadament, l’administració deixa sense efecte la seva publicació (estem pendents de la publicació de la resolució entre avui i demà).

La baremació definitiva preveu que es pugui fer durant el període d’estiu. Les persones que han treballat enguany, un cop admeses les seves sol·licituds d’incorporació a la nova borsa, no podran entrar dins del procediment d’adjudicacions d’estiu . Tampoc se’ls podrà fer una proposta de continuïtat, si s’esqueia que en tenien els requisits necessaris.