Vaga a l’educació pública el 27 de maig

Per l’estabilitat laboral del personal precari i en abús de temporalitat!

Per la qualitat de l’educació pública, revertim les retallades!

Concentració BCN: 12h plaça Sant Jaume

Xerrades informatives online

Divendres 21 de maig – 12.45h

Dilluns 24 de maig – 12.45h i 18h

Dimarts 25 de maig – 12.45h i 18h

Dimecres 26 de maig – 12.45h i 18h

Autobusos a Plaça Sant Jaume (Manresa, Lleida, Tarragona)

Si treballes en un centre de Tarragona o de Lleida, pots sol·licitar plaça al bus cap a la mobilització de Pl St Jaume de Barcelona

CGT convoquem vaga, amb el suport de la Plataforma d’Interines TEEI de Catalunya. I fem una crida a TOT el PERSONAL del Departament d’Educació: col·lectiu de docents, PAS, PAE, lleure i educadores socials.

Desenes de milers de treballadores de l’Educació pública estem treballant en frau de llei, patint abús de temporalitat des de fa molts anys. A partir dels 3 anys de contractació temporal ja hauríem de ser fixes. Algunes companyes TEEI porten fins a 16 anys ocupant la mateixa plaça en interinatge.

El Departament ha convocat oposicions docents per aquest juny, però la Plataforma d’Interines Docents (PINDO) ha aconseguit que se suspenguin amb un recurs de reposició. I el sindicat CGT Ensenyament Barcelona hem interposat un recurs contenciós-administratiu per impugnar-les. CGT sempre hem defensat l’estabilitat del personal interí i la possibilitat d’accés directe a la funció pública per concurs de mèrits.

A nivell estatal, la Federación de Enseñanza de la CGT hem fet arribar una Proposta de Llei al Ministerio de Política Territorial y Función Pública i al Ministerio de Educación y Formación Profesional. Reclamem que, tal com estableix l’article 61.6 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic (EBEP), sigui possible l’accés a la funció pública del personal interí mitjançant concurs de mèrits.

Però, la via jurídica s’ha de garantir amb la pressió de TOTHOM. Ara és el moment de sortir al carrer!

Cridem a la Solidaritat amb el personal més precaritzat pel Departament d’Educació, i a lluitar per revertir les retallades!

La CGT d’Ensenyament exigim:

  • Reducció de ràtios.
  • Increment de plantilles necessari per reduir les ràtios sense afectació de les especialitats, atenció a la diversitat i de suport als alumnes amb NEE.
  • Cap tancament a la pública.

És necessària la solidaritat i l’organització de tothom per poder pressionar i capgirar el desmantellament de l’Educació Pública!!

#AturemFrauDeLlei #AbúsDeTemporalitat #CapInterinaAlCarrer #LesQueHiSomEnsQuedem

#ForaDecretDePlantilles #SomServeisPúblics #VagaEducació27M