EXIGIM la Llista Provisional del CONCURS DE MÈRITS de docents ordenada per puntuacions i especialitats

El Departament informa que la llista provisional del Concurs de Mèrits s’endarrereix en la seva publicació, en la que es podrà consultar la baremació personal dins de l’aplicatiu.

El que és inadmissible és que la llista pública provisional de baremació per especialitat sigui per ordre alfabètic. A CGT Ensenyament exigim que l’ordre sigui per puntuació i que ja se sàpiga, de manera provisional, quina és l’ordenació de les places segons la puntuació de les persones aspirants. S’han pagat unes taxes per tenir la informació per part del Departament d’educació (oscil·len de 69,9€ a 55,5€ per cada especialitat!) i ara aquest ha de fer la seva feina. Amb aquesta manera de fer, continua menyspreant les desenes de milers de persones que s’hi presenten per intentar estabilitzar-se. Exemple document

CGT Ensenyament fem crida a tothom que participi en el Concurs de Mèrits perquè peticioni al Departament d’Educació per registre, evalisa i/o seu electrònica que l’ordre sigui per baremació de les persones aspirants i per especialitat,  no únicament per ordre alfabètic. Que se sàpiga, de forma provisional, qui podria obtenir plaça i qui no.

Que el Departament d’Educació faci que cada persona busqui als llistats alfabètics si tenen oportunitat d’assolir una plaça al procediment del Concurs de Mèrits és un altre maltractament cap als docents interins que es troben en abús de temporalitat, sabent que és un procediment injust, amb places insuficients i que no garanteix de cap de les maneres la seva estabilització laboral.

Ja n’hi ha prou d’aquesta deixadesa, davant la incertesa i l’angoixa de milers de persones, el Departament ha de fer la seva feina.

CGT Ensenyament, febrer 2023