Hem presentat la instància referent al greuge que pateixen les substitutes de Bressol.

Com ja sabeu, aquestes últimes setmanes continuem donant visibilitat a la situació en la qual moltes substitutes us trobeu. Des del curs passat estem reivindicant i hem intentat negociar a les meses un altre tipus de funcionament a les borses de substitutes, més just i transparent, però l’administració es va negar a negociar i a fer canvis. 

Des de CGT hem decidit no claudicar. Arran de tot el succeït amb les substitucions aquest inici de curs, us vam fer arribar una enquesta per saber els casos concrets en què us havíeu trobat, després vam recollir tota la informació i gràcies a ella vam poder elaborar una instància en la qual denunciem aquest maltractament i despropòsit. Ara la instància ja està entregada, en ella intentem que hi surtin representades totes les vostres situacions i cada una de vosaltres s’hi pugui sentir identificada.

També estem treballant conjuntament amb una advocada, ella ens assessora i ens ajuda a conèixer bé la situació legal per saber què podem reclamar i enfocar-nos en la nostra lluita.

Actualment, l’administració ha obert una borsa d’urgència per a mestres, denunciem aquest fet, aquesta borsa pretén substituir de manera urgent sense passar per un examen com la resta de companyes, això mentre educadores que fa anys que treballen a l’Imeb estan esperant una substitució. Hem demanat de nou, una reunió de comissió de borses per aquest tema.

Però, malgrat els intents de negociació, els assessoraments, les enquestes, les instàncies i la insistència en què cal canviar de sistema, pensem que cal fer més força i pressió, més enllà de CGT. És per això que us animem a organitzar-vos i fer una mobilització, fer soroll anant plegades, ens calen més forces per continuar lluitant. Des de CGT us animem i us donem suport en fer-vos sentir, moure-us i reivindicar els vostres i els nostres drets!