Actualització processos d’estabilització i concurs de trasllats de centres municipals de Bcn

Fa dies que hem escrit al CEB preguntant sobre calendaris dels diferents processos en marxa i els temaris de l’oposició reduïda. Finalment avui ens han trucat per telèfon per respondre algunes de les preguntes, però puntualitzen que tot són previsions.

CONCURS DE TRASLLATS (VEGEU BASES)

Atenció! Es preveu una publicació de modificació de places a finals d’aquesta setmana.

Llista provisional d’admesos i exclosos: finals de maig 2023

Resolució: mitjans de juny

CONCURS DE MÈRITS (VEGEU BASES)

Llista definitiva de mèrits: tercera setmana de juny de 2023

Nomenaments funcionaris de carrera: 1 de setembre 2023

OPOSICIÓ REDUÏDA (VEGEU BASES)

Presentació de mèrits: abril 2023

Execució de la prova: Novembre 2023

Temaris: Ens informen que el CEB no confeccionarà temaris ni facilitarà models de preguntes. Des de CGT hem insistit que ens facilitin com a mínim les fonts per confeccionar els temaris. Ens han respost que no hi ha previsió de fer-ho.

Des del CEB ens diuen que transmetem tranquil·litat perquè en principi no hauria de ser difícil l’examen, però hem insistit que, sigui fàcil o no, les aspirants s’ho han de preparar i hi ha competitivitat. Per això continuarem insistint.

Com potser sabeu, la CGT no rebem subvencions ni ens lucrem amb els cursos d’oposicions. Per això, des de la CGT ens estem plantejant fer un grup de treball de les persones interessades per confeccionar els temaris conjuntament i compartir feina i coneixements. Les persones interessades podeu escriure a cgtcebimeb@gmail.com