D’inici a fi continuem i continuarem reclamant més places!
També de manera col·lectiva.

Des que l’Ajuntament de Barcelona va convocar la primera mesa per parlar de l’oferta pública en el marc del procés d’estabilització, com sabeu, la línia que la CGT CEB -IMEB ha seguit fermament ha estat reclamar des de l’inici l’augment de places d’oferta en el marc d’aquest procés.
Aquesta demanda l’hem fet tant, en el si de les meses de negociació, com per mitjà d’instàncies a IMEB i l’Ajuntament. A continuació podeu rellegir alguns dels posts.

Ja s’ha enviat la carta col·lectiva a l’alcaldessa de Barcelona, al Gerent de l’IMEB i al Cap de Recursos Humans de l’Ajuntament de Barcelona.

Tal com es va acordar en la darrera assemblea de CGT Bressol i en el grup de treball sorgit d’aquesta, el darrer pas ha estat enviar la carta escrita col·lectivament on es demana: l’augment de places amb la creació de la figura de complementària extra, la incorporació de les places d’estructura de les escoles de nova creació pressupostades pel curs vinent. Així com, l’exempció per les treballadores d’escola bressos de la clàusula que fa referència a la interrupció del contracte de 4 mesos.

SEGUIM!

CGT-CEB-IMEB

image_pdfimage_print