Fi de curs mogudet als centres municipals. I es preveu un inici amb mambo.

No cal explicar que aquest curs ha sigut històric. El personal dels centres hem plantat cara com mai als embats del conseller d’educació i a les seves polítiques d’austeritat als centres públics i d’elitització de l’educació.

Ens hem deixat la pell i els diners en un total de 13 dies de vaga.

Tres vagues interines al primer trimestre. Amb aquestes aconseguíem una llei de reducció de la temporalitat que permet el concurs de mèrits i l’oposició reduïda, que no és tot el que volíem, però que és millor que l’Icetazo que s’aprovava el 14 de juliol (avalat pels sindicats de concertació) on la proposta era tothom a oposició.

El març començava calent amb la vaga general del 8M, només convocada per la CGT.

I va continuar amb els cinc dies de vaga per tornar la dignitat a l’educació pública. Davant l’immobilisme i thacherisme del conseller, el tercer trimestre hem continuïtat amb quatre dies més de vaga, amb què s’aconseguia la reducció de la càrrega lectiva a primària, però no a secundària. No hem deixat que ens divideixin i continuem afrontant amb fermesa el desmantellament de l’educació pública.

El curs vinent ens toca reprendre la lluita. La unitat sindical es manté i hem convocat conjuntament mobilitzacions al setembre. No podem permetre un inici de curs normal, perquè el que està fent el Departament d’Educació no és normal.

Per altra banda, als centres municipals sembla que estem avançant. Per primera vegada s’han fet públiques les adjudicacions de vacants pel proper curs al web del CEB:

també s’han actualitzat les borses docents al web del CEB:

Recordeu que es poden fer al·legacions fins el 13 de juliol. S’han de fer arribar a l’adreça borses.ceb@gencat.cat

Per altra banda, continuem treballant en els processos d’estabilització de places. De moment encara s’estan determinant les places que sortiran en cada procés. (VEURE MÉS INFORMACIÓ)

Com sempre, estem a la vostra disposició. També durant el període d’estiu: