No ens aturem i anem a Inspecció d’Educació!

Seguim sense tenir una resposta de l’Administració amb relació a la instància que vàrem entregar ja fa un mes per denunciar que l’IMEB està vulnerant l’article 11 del Decret 282/2006.

Divendres 20 de maig, la CGT CEB-IMEB, vam reunir-nos amb un inspector d’educació i li vam traslladar el que ja sabeu, que en moltes de les 103 escoles bressol municipals de la ciutat de Barcelona no es compleix la normativa vigent!

Com sabeu dimecres 25 maig i dijous 9 de juny hi ha convocada vaga d’educació, i per tal que les nostres reivindicacions arribessin amb força a l’Administració vam fer un preavís de vaga propi per l’IMEB bressol.

Cal que sortim al carrer a reivindicar totes les mancances que fa anys que arrosseguem, però pensem que ara també és el moment de visibilitzar aquesta irregularitat tan gran que fa massa anys sostenim a costa de la nostra salut física i mental!

Hem d’aconseguir que això se sàpiga, i aconseguir-ho és feina de totes i tots. Sortim al carrer amb cartells i omplim les escoles amb aquesta informació per tal que no puguin continuar amagant el cap sota l’ala i hagin de donar una resposta conseqüent al que la legislació estableix!