Reclamem respostes del CEB i de l’Ajuntament

Després de la notícia de la nova retallada dels sous de la plantilla de l’Ajuntament, tot s’ha tornat a aturar, també els temes urgents pendents de fa temps al CEB. El 7 de maig vam tenir una mesa de planys i udols que de poc va servir, i les mínimes promeses (enviar-nos el nou redactat de les bases d’oposició docent i engegar el procés d’integració PT/PS) no s’han complert. A sobre, van anul·lar la mesa del 23 de maig.

A més a més, ens arriba la informació per part de companyes que volen implantar un nou sistema d’entrevistes per algunes vacants!!! No acceptem aquesta manera de funcionar del CEB, menystenint la part sindical, i tampoc acceptem el menyspreu de l’Ajuntament, es van passant la patata calenta i no hi ha manera d’avançar.

Estem fartes, i cridem a la vaga tant per la nova retallada de salaris del personal de l’Ajuntament com per tota la resta de qüestions que no hi ha manera d’abordar.

Per tot plegat, hem registrat instància amb els temes més urgents. Sabem que no servirà de res i que l’única manera que ens facin cas serà una mobilització forta.