[Oposicions 21] MUFACE. Noves persones mutualistes

Benvinguda, a la web de MUFACE

Esperem que la informació d’aquesta pàgina especial per a mutualistes de nou ingrés li sigui útil. Com sap, Muface és un sistema d’assegurament públic en el qual es pot realitzar elecció d’entitat sanitària, així que vostè podrà optar per sistema sanitari públic (INSS), o privat a través d’entitats concertades, i en tots dos es garanteix la provisió de la cartera de serveis del Sistema Nacional de Salut. Amb finalitats merament informatives, i perquè compti amb elements de judici per realitzar la seva elecció, vegi els enllaços que apareixen a continuació:

  • Sistema sanitari públic.

SERVEIS PÚBLICS DE SALUT.

  • Entitats concertades

Pel que fa a el procediment per afiliació i realització de l’opció sanitària, hi ha dos sistemes:

1) NOUS / ES MUTUALISTES DOCENTS 2021 I ALTRES COSSOS AMB ALTA MASSIVA: ELECCIÓ D’ENTITAT SANITÀRIA

Si ets docent de nou ingrés d,ensenyament no universitari, o pertanys a un cos amb alta massiva (consulta a la teva òrgan de personal) podràs realitzar la teva opció de manera electrònic DESPRÉS DE SER NOMENAT com a funcionari o funcionària en pràctiques. Rebràs informació sobre això en un correu electrònic de Muface, que s’enviarà a l’adreça que hagis facilitat al teu òrgan de personal.No has de sol·licitar res fins que no rebis aquest email

De moment, aquí tens una carta de benvinguda de la nostra directora general ENLLAÇ

RECORDI: 

2) NOUS MUTUALISTES SENSE PROCÉS D’ALTA MASSIVA

Si no ets docent o no pertanys a un cos amb alta massiva (consulta a la teva òrgan de personal), si us plau, llegeix les instruccions que conté el document següent, per al moment en què prenguis possessió com a funcionari:

PDF INSTRUCCIONS NOUS MUTUALISTES DE COSSOS SENSE ALTA MASSIVA

RECORDI: 

Tots els nous mutualistes poden realitzar l’alta de beneficiaris electrònicament a la seu electrònica de MUFACE.  Accedeixi al servei en aquest enllaç.

RECOMANACIONS I GUIA PER A NOUS I NOVES MUTUALISTES
Igualment, recomanem a tots els i les mutualistes que obtinguin ja alguna identificació electrònica vàlida ( Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN, Certificat Electrònic o DNI electrònic) per relacionar-se amb nosaltres, ja que algunes ajudes han de ser tramitades obligatòriament de manera digital.

Li recomanem l’ús de Cl@ve, que no precisa programari afegit ni targeta física. La identificació Cl@ve pot obtenir-la com s’indica en aquest enllaç

GUIA DE BENVINGUDA A NOUS MUTUALISTES

Enllaç a la Guia de Benvinguda.